Även om det är vinter nu är våren snart här, den närmar sig sakta men säkert. Vårens trender har dock redan kommit. Det är en härlig modesäsong som väntar runt hörnet. Många av vårens och sommarens trender kan du faktiskt ta in i garderoben redan nu då mycket inte är synonymt med sol och värme. Om du redan nu börjar fylla din garderob med vårens trender har du chans att vara bland de första som bär dem och dessutom har du plagg som du kan ha i flera månader framöver. Om du vill shoppa de kommande modetrenderna ska du kolla in NA-KD som alltid har det senaste modet i sitt sortiment. Du kommer inte att bli besviken av deras utbud och du kan redan nu köpa plagg där som är trendiga i vår och sommar.

Våga visa mer hud

En trend som syns mycket av i vår och sommar är bar hud och cut outs. Det är allt från lite mer diskreta cut outs som visar lite hud till plagg som är pyttesmå och täcker det allra heligaste på kroppen med en låg skärning. Att ha klänningar och toppar med olika utskärningar är väldigt snyggt och något som du kan ha redan nu. Spets och skira material är också en trend som går lite i samma linje. Att ha en topp som är mer genomskinlig och en snygg bh under är verkligen helt rätt. Långärmade tröjor i spets eller ett annat transparent material är också trendigt. Spets är perfekt att bära när det är dags för fest. Om du vill ta spets ännu längre kan du bära byxor i spets och en spets topp eller en hel klänning i spets.

Satsa på färgstarka kläder

När våren kommer är det roligt att bära mer färgglada plagg och färgtrenden i vår är motsatsen till pasteller, färgstarka varianter är det du ska satsa på. Du kan satsa på en statementklänning i en stark färg som rosa eller orange. Paljetter som är en trend redan nu i vinter kommer att hålla i sig in i våren och sommaren. Så nyårklänningen kommer du att ha användning av även framgent.