Har du högt i tak men inget att täcka de tråkigt vita väggarna med? Få saker kan förstöra stämningen i ett hem så mycket som ett par kala väggar. Det ger en steril känsla som inte går att arbeta bort med annan, mysigare inredning. Ta del av våra tips och se till att få upp något på de där väggarna omedelbart.

Vackra tavlor och posters

Att ha tavlor på väggarna är förstås inget nytt, men har du tänkt på hur stor roll sammansättningen spelar? En tavelvägg är både snyggt och trendigt just nu. Hos https://dearsam.se/ finns mängder av billiga posters att använda för att skapa en personlig och vacker tavelvägg. Bland tusentals posters kan vi lova att du kommer hitta några favoriter som passar perfekt in i ditt hem. Detta tips riktar sig särskilt till dig med hög takhöjd, då en tavelvägg lämpar sig perfekt där det finns utrymme för att ta i rejält med tavlor och posters i olika storlekar.

Smidig förvaring

Hyllor av alla dess slag är perfekta att sätta upp på väggar. En tunn tavellist kan agera hylla åt allsköns mindre föremål. En Stringhylla går aldrig ur tiden, eller varför inte bygga bort en del av väggen genom en stor, platsbyggd bokhylla? Detta lämpar sig perfekt i mindre hem där man vill försöka ta till vara på så mycket yta som möjligt. Fyll väggarna med förvaring så högt upp det bara går.

Vill du undvika att det blir dammigt eller att det skapar ett stökigt intryck så satsa på stängd förvaring. Det vill säga hyllor med korgar i, skåp med luckor och liknande. På det sättet går det att gömma väldigt många prylar i väggarna utan att det ser rörigt ut i hemmet.